LAPTE ȘI MIERE LA ȘEDINȚA COMPANIEI DE APĂ

0
106

Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Buzău 2008” a fost convocată, joi, având pe ordinea de zi mai multe puncte. De la ședință a lipsit reprezentantul municipiului Buzău, Constantin Toma. În aceste condiții, toate proiectele au fost votate în unanimitate, întâlnirea terminându-se în câteva minute.
Semne de pace în Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Buzău 2008”. O nouă ședință ADI s-a desfășurat joi, având pe ordinea de zi mai multe puncte printre care primirea de noi membri în asociație atât din județul Buzău, cât și din Vrancea, avizarea bugetului de venituri și cheltuieli, bilanțul contabil și raportul de audit extern pe anul 2017. De la întrunire a lipsit reprezentantul municipiului Buzău, Constantin Toma, care și-a motivat absența prin primirea unei delegații din străinătate la Primărie.
În aceste condiții, nimeni nu a avut nimic de comentat pe marginea proiectelor aflate pe ordinea de zi, așa că votul a mers rapid.
Față de ședințele anterioare, întâlnirea de astăzi a fost una calmă, niciun membru nu a avut vreo obiecție, iar proiectele au primit unanimitate de voturi.
La finalul ședinței, președintele ADI Buzău 2008, Petre Emanoil Neagu a anunțat că pe 15 iunie urmează ca cei care s-au înscris pentru un loc în consiliul de administrație al Companiei de Apă să susțină interviul. Până acum sunt 7 candidați pe 5 locuri disponibile.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ