Parlamentarii din Guvernul României – un avantaj pentru Buzău! Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău se simte onorat de cele două numiri

0
67

Presedintele Consiliului Judetean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a declarat astăzi că este o onoare pentru judet faptul că este reprezentat la nivel de Guvern de un vicepremier si un ministru. Marcel Ciolacu, presedintele PSD Buzău, a fost numit în functia de vicepremier alături de Lucian Romascanu, parlamentarul buzoian care va conduce Ministerul Culturii.
Marcel Ciolacu, secretarul Camerei Deputaţilor şi preşedinte al PSD Buzău a fost numit în funcţia de vicepremier în Cabinetul Tudose. Din noul Guvern mai face parte si senatorul buzoian Lucian Romaşcanu, cel care a fost propus pentru funcţia de ministru al Culturii. Este o onoare, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu, faptul că în acest moment buzoienii sunt reprezentaţi la un nivel atît de înalt în Guvern.
Preşedintele executivului judeţean şi vicepreşedinte al PSD Buzău a declarat că cele două funcţii pe care le ocupă cei doi parlamentari buzoieni vin şi cu mari responsabilităţi. În afară de faptul că numirea celor doi în funcţiile de vicepremier respectiv ministru al Culturii reprezintă un act de recunoaştere pentru organizaţia judeţeană social-democrată, este şi un cîştig pentru judeţ din punct de vedere administrativ.
Este pentru prima dată cînd judeţul este reprezentat la vîrful Guvernului României de un parlamentar buzoian.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ