Petre Emanoil Neagu îi ia locul lui Oprişan la UNCJR! Astăzi prima activitate în calitate de conducător

0
87

Petre Emanoil Neagu, preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, a preluat prerogativele de preşedinte al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România, condusă actualmente de Marian Oprişan, şeful Consiliului Judeţean Vrancea. O va face însă doar pentru o săptămînă, timp în care Marian Oprişan este plecat în concediu. Astăzi, în calitatea sa de preşedinte interimar al UNCJR, Petre Emanoil Neagu s-a deplasat la Bucureşti pentru a se întîlni cu o delegaţie chineză.
Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România condusă la un moment dat de Liviu Dragnea, preşedintele PSD şi preluată de Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Vrancea, este reprezentată în acest moment de către Petre Emanoil Neagu, preşedintele Consiliului Judeţean Buzău. Şeful executivului judeţean a preluat prerogativele de preşedinte de la Marian Oprişan însă doar pentru o săptămînă timp în care omologul său se află într-o binemeritată vacanţă. Astăzi Petre Emanoil Neagu a avut o primă experienţă în calitatea de preşedinte interimar şi anume primirea unei delegaţii chineze la Bucureşti.
Deplasarea președintelui CJ Buzău în Capitală a avut dublu scop respectiv organizarea întîlnirii oficiale în calitatea sa de reprezentant al UNCJR și rezolvarea unor probleme administrative strîns legate de județul nostru.
Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România este o organizație care reunește toate consiliile județene din țară și are drept scop, printre altele, creșterea gradului de implicare al autorităților în luarea unor decizii și crearea unor parteneriate în scopul realizării de proiecte. Președintele UNCJR este Marian Oprișan iar vicepreședintele organizației, Petre Emanoil Neau, șeful executivului județean.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ