PROGRAM PRELUNGIT PENTRU AUTOBUZE! După achiziționarea altor mijloace de transport

0
182

Programul de functionare al autobuzelor s-ar putea modifica. Mai exact, autobuzele vor avea program prelungit. Asta pentru că multi buzoieni, in special cei care lucreaza in schimburi s-au plans ca nu au cu ce să călătorească la iesirea din turele de noapte. Primarul, Ct-n Toma spune ca va incerca sa rezolve aceasta problema odata cu sosirea celor 15 noi autobuze care vor ajunge luna viitoare la Buzau.
Buzoienii au cerut in repetate randuri municipalitatii sa prelungească programul de funcționare al autobuzelor. Cele mai multe astfel de solicitari vin din partea oamenilor care lucrează în schimburi, iar noaptea când ies de la serviciu nu au cu ce să ajungă acasă. Primarul Constantin Toma spune că a luat cunoștință de doleantele acestora și speră să le rezolve odată cu achiziția noilor autobuze.
Edilul a vorbit și despre prețul pe care Primăria îl va plăti pentru cele 15 autobuze care urmează să ajungă la Buzău. Fiecare mijloc de transport în comun costă în jur de 17 mii de euro și sunt fabricate in 2009.
Cele 15 autobuze urmează să ajungă la Buzău în luna august și cel mai probabil vor fi scoase pe traseu începând din septembrie.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ