TRASEELE AUTOBUZELOR, MODIFICATE

0
35

Ca urmare a desfăşurării ceremoniilor consacrate Zilei Eroilor, cel mai important moment al Centenarului de la Buzău, Trans Bus S.A. aduce la cunoştinţa călătorilor că în zilele de 16 şi 17 mai, în programul de transport vor interveni unele modificări.

“Linia 5 pe sensul de mers Micro 14 – pod. Vadu Paşii, va fi deviat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, după care reintră în traseul normal.
Linia 4 pe sensul de mers Comat – Gară, va fi deviat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, după care reintră în traseul normal.
Linia 8 pe sensul Micro 14 – Gară, va fi deviat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, după care reintră în traseul normal.
Linia 1 nu va mai tranzita segmentul de traseu cuprins între intersecţia Bulevardul Unirii – Calea Eroilor şi va avea capăt de linie în staţia BIG (Bulevardul Unirii Sud)”, a precizat Societatea TransBus S.A.

Aceste modificări au fost valabile, astăzi, în intervalul orar 8:30-12:30 şi vor fi în vigoare, mâine 17 mai, în intervalul orar 8:00-19.00.
Amintim că în zilele de 16 şi 17 mai, Primăria în parteneriat cu Minsterul Apărării organizează o serie de evenimente pentru a marca „Ziua Eroilor”, ce se vor încheia cu o paradă militară internatională.

Laurenţiu Marinov/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ