VIZITE DE LUCRU LA AMSTERDAM ȘI OXFORD

0
38

Primarul Buzăului va merge, în această săptămână, la Amsterdam, iar luna viitoare în Anglia, la Oxford. Constantin Toma a fost invitat, în nume personal, la una dintre cele mai prestigioase universități din lume, unde va participa la o conferință internațională pentru rebranduirea orașelor. Multe dintre ideile discutate peste hotare vor fi puse în prcatică și la Buzău.
Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, este invitat, în nume personal,la una dintre cele mai prestigioase universități din lume. Este vorba despre Universitatea Oxford din Marea Britanie, unde Constantin Toma va participa la o coferință internațională pentru rebranduirea orașelor. Vizita este programată luna viitoare, dar până atunci edilul va merge la un schimb de experiență în Amsterdam.
La începutul lunii martie, Constantin Toma a participat la Viena la o conferință la care au fost prezenți reprezentanți ai patru sute de orașe din toată lumea. În primăvara anului trecut a mai vizitat, pentru două săptămâni, orașe din Japonia, Coreea de Sud și China.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ